Skip to main content

Descobreix com crear un compte Instagram

En aquest moment, Instagram és la xarxa social que més està creixent. Tothom hi és present. Si no hi tens un perfil, amb aquest article aprendràs a crear un compte Instagram.

Aquesta plataforma és un mitjà idoni per a compartir les teves imatges a nivell personal i, al mateix temps, una eina molt poderosa per a potenciar el teu negoci.

Si encara no t’has fet el teu compte Instagram, et descobrim pas a pas com fer-ho. És un procés que no comporta gaire dificultat, com la majoria d’altes a les xarxes socials.

Instal·lació de l’app

El primer pas és aconseguir l’app per al teu mòbil. I ho pots fer a través dels dos sistemes operatius: Android i IOS.

Per a mòbils Android, cal que visiteu la Play Store de Google.

I per a dispositius amb IOS, haureu d’anar a l’App Store d’Apple.

Un cop descarregada, l’aplicació s’instal·larà automàticament al teu dispositiu. Cal destacar que aquesta xarxa social està molt enfocada a un ús des de telèfons mòbils. Tot i que cal comentar que també es pot gestionar des de tablet i ordinador.

Registre del compte Instagram

Un cop obres per primera vegada l’aplicació hauràs de registrar-te.  Pots fer-ho donant un correu electrònic o un número de mòbil. En funció de la dada que introdueixis, rebràs un correu electrònic o un missatge al telèfon per a procedir a la verificació del compte Instagram.

registre compte Instagram Faktotum

Una altra opció és fer el registre utilitzant el mateix usuari de Facebook. Seguint aquest procediment queden les dues xarxes socials vinculades, per tant, a l’hora de publicar fotos a Instagram, podràs seleccionar l’opció de replicar-les també a Facebook.

facebook instagram Faktotum

El següent pas consisteix a triar el teu nom d’usuari a Instagram i la contrasenya per a accedir al perfil.

dades acces compte Instagram Faktotum

El nom que triïs cal que estigui lliure, és a dir, que no l’hagi triat cap altre usuari o usuària. En cas que estigui ocupat et farà una proposta de nom i també dóna l’opció de canviar-lo.

nom repetit compte Instagram Faktotum

Al fer el canvi, quan introdueixis el nou nom, si està lliure, apareixerà a la dreta un tick en verd.

canviar nom compte Instagram Faktotum

Completa el teu perfil Instagram

El perfil que es mostrarà de manera pública a la xarxa social conté tot un seguit de dades que pots afegir: el teu nom real, el website i una imatge de perfil.

configurar compte Instagram Faktotum

En aquest moment ja pots començar a pujar imatges, compartir-les a Instagram i interactuar amb altres usuaris i usuàries d’aquesta plataforma.

compte Instagram Faktotum

 

Fas servir les xarxes socials per promocionar el teu negoci i tenir una presència activa a internet? Si necessites ajuda per gestionar els teus perfils, contacta’ns  i t’expliquem sense compromís com podem donar-te un cop de mà.

Encantados
de atenderte

Oficina

Passeig del Bellresguard, 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centro de empresas
Casa del Marquès

Como llegar

 

Magnifik - Agencia Web y Márqueting Digital

Te invitamos a un café

Nos gusta escuchar proyectos y aportar nuestro granito, al menos de café.

¡Envíanos un mensaje y ven a explicar tu sueño!