Skip to main content
PROGRAMA KIT DIGITAL CO-FINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU) DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA.

KIT DIGITAL – ACELERA PYME

Què és el KIT DIGITAL?

El Govern ha aprovat el Programa Kit Digital, amb l’objectiu de subvencionar la implantació de solucions digitals per a aconseguir una maduresa digital de les empreses. Finançat pels Fons Europeus, el Kit Digital va dirigit a empreses, microempreses i treballadors autònoms, de qualsevol sector o tipologia de negoci.

A partir d’un bo digital les empreses podran accedir a solucions de digitalització que ofereixen companyies que comptin amb la certificació de programari homologat.

Magnifik, l’agència Very Very online, t’ajudarà a gestionar les ajudes econòmiques com a agent digitalitzador.

Quins requisits ha de complir la teva empresa?
 • Ser una petita empresa, microempresa o autònom.
 • Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d’empreses.
 • Estar en situació d’alta i tenir l’antiguitat mínima que s’estableix per convocatòria.
 • No tenir consideració d’empresa en crisi.
 • Estar al corrent de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
 • No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 • No incórrer en cap de les prohibicions previstes en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.8. No superar el límit d’ajudes (de petita quantia).

Qui pot accedir a les ajudes?

Si compleixes amb les condicions establertes en les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podràs disposar d’un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

Les ajudes estan destinades a pimes, i la quantitat de la subvenció depèn del nombre d’empleats que tingui la teva empresa, que entrarà en una de les següents categories:

FINS A 12.000€

per a PETITES
EMPRESES:

entre 10 i 50 empleats

FINS A 6.000€

per a PETITES EMPRESES o MICROEMPRESES:
entre 3 i 10 empleats

FINS A 2.000€

per a PETITES EMPRESES o MICROEMPRESES:
entre 1 i 3 empleats

Nosaltres, com a agent digitalitzador, t’oferim els següents serveis.

Una vegada la teva sol·licitud estigui aprovada, ens posarem en marxa i això és el que podem fer per tu i pel teu negoci:

CATEGORIA

Lloc web i presència en internet

Solució 1:
Presència en internet completa

L’objectiu principal és que puguis tenir la teva pàgina web, guanyar visibilitat en internet i que es pugui visualitzar en tots els dispositius.

Rang de preus:
Des de 1.800€

Funcionalitats i serveis de la solució

 1. Domini: alta de nou domini durant un termini mínim de dotze mesos. La titularitat del domini serà teva.
 2. Hosting: tambén tindràs a la teva disposició l’allotjament de la teva pàgina web durant un termini mínim de dotze mesos.
 3. Disseny de la pàgina web: el servei ofereix un mínim de 3 pàgines o apartats. Es consideren pàgines o apartats d’una web, elements com ara: pàgina d’inici, presentació de l’empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc, etc.
 4. Web responsive: el teu web s’adaptarà perfectament a qualsevol mena de dispositiu.
 5. Accessibilitat: el disseny del teu web complirà amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1
 6. Autogestionable: proveirem una plataforma de gestió de continguts de manera que siguis autònom a l’hora de modificar el contingut de les seves pàgines web.
 7. Posicionament SEO bàsic: Anàlisi de paraules clau, SEU On-Page de 2 pàgines o apartats, indexació i jerarquització del contingut.
 

CATEGORIA

Comerç electrònic

Solució 1:
Creació de e-commerce complet

Creació d’una botiga online de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al seu intercanvi.

Rang de preus:
Des de 2.500€

Funcionalitats i serveis de la solució

 1. Creació de la botiga online o E-Commerce i alta del catàleg de productes: producció d’un catàleg mitjançant l’alta, importació o càrrega dels productes o articles (t’incloem la pujada deforma massiva fins a 100 productes o fins a 10 de forma manual).
 2. Disseny personalitzat Responsive adaptat a tota mena de dispositius (mòbils, tauletes, PC i portàtils) a través de la metodologia mobile-first que utilitzen les webs d’última generació. T’emportes un CMS (WordPress + Woocommerece) amb el qual podràs gestionar fàcilment la teva botiga en línia. També integrarem el teu logo i els teus colors corporatius en el disseny.
 3. Mètodes de pagament: integració amb passarel·les de pagament (TPV’s virtuals, Stripe, Paypal, etc).
 4. Accessibilitat: El disseny ha de complir amb criteris de conformitat de nivell AA delas Pautes WCAG-2.1.
 5. Posicionament bàsic en internet: Posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l’empresa en els principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.
 6. Autogestionable: proveirem una plataforma de gestió de continguts de manera que siguis totalment autònom a l’hora de modificar el contingut de les seves pàgines web.
 7. Formes d’enviament: configuració i integració de mètodes d’enviament digital i físic dels productes comercialitzats pel beneficiari a la botiga en línia.
 8. Podràs monitorar el teu rendiment amb eines de màrqueting digital (Google Analytics) per a la presa de decisions de negoci. I per descomptat, t’emportes una web correctament optimitzada en velocitat i seguretat.

CATEGORIA

Gestió de xarxes socials

Solució 1:
Gestió de perfil corporatiu

Promocionar a les empreses beneficiàries en les xarxes socials.

Rang de preus:
Des de 350€/mensual

Funcionalitats i serveis de la solució

 1. Pla Social Media: definirem i implementarem una estratègia de xarxes socials alineada a la teva missió i visió, que sigui rellevant i connecti amb els potencials clients, i fidelitzi a aquells usuaris que ja ho siguin.
 2. Monitoratge de xarxes socials: monitoratge i control periòdic a través de mètriques de referència de l’impacte de les accions, per a quantificar els resultats i comprovar si s’estan complint els objectius marcats en l’estratègia.
 3. Optimització de la xarxa/Auditoria Mitjà social: anàlisi dels diferents canals socials per a poder optimitzar el rendiment.
 4. Gestió de la teva xarxa social: Gestionarem durant 1 any, 2 de les xarxes socials que triïs. Optimitzarem el teu perfil per a compartir continguts i promocions de manera senzilla, establint un canal de comunicació directe amb els teus clients, permetent-te fer seguiment de les teves vendes, rebre suggeriments i administrar les teves valoracions.
 5. Publicació de posts setmanals: Programarem la publicació dels continguts. (de 4 a  publicacions mensuals). S’inclouen també accions per a dinamitzar la comunitat en les xarxes, per a generar interacció amb el públic i per tant, interès en la teva marca.
 6. Realitzarem el disseny dels diferents continguts. Per a això inclourem fotos i vídeos subministrats pel client, o descarregats de bancs d’imatges gratuïts. També t’assessorarem sobre quina mena de contingut és més convenient en cada cas.
 7. Realització d’un informe mensual de seguiment, on et detallarem l’evolució de les diferents estratègies comercials realitzades en les teves xarxes. A més, tindrem reunions en línia per a analitzar resultats i detectar noves oportunitats.
Encantats
d'atendre't

Oficina

Passeig del Bellresguard 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital