NOSALTRES


Ens agrada escoltar i ajudar als nostres clients perquè assoleixin els seus objectius.

Portem des de l’any 2000 desenvolupant solucions digitals per empreses i organismes, pel que disposem de l’experiència i coneixements necessaris per ser el vostre soci a Internet.

Valors

No tot s’hi val. La fi no justifica els mitjans. Les coses importants no es paguen amb diners. Si pensem que no et convé, t’ho direm. I si no arribem on vols anar, també.  Professionalitat, implicació i honestedat.

Missió

Ajudar a posar en marxa els projectes de persones amb una visió càlida del món. Igualar les oportunitats per tothom, apropant la tecnologia al desenvolupament humà.

Equip


El nostre equip està format per experts en programació web, imatge, publicitat, màrqueting, xarxes socials, continguts…

Grans professionals humans a la teva disposició!

Dani Molina

Especialitzat en gestors de continguts com WordPress i Joomla. Gestor de projectes. Cul inquiet. Col·laboracionista i connector de persones.

  • Consultor Web
  • Formador

Núria Pallí

Pensa en conceptes, els dissenyarà de la millor manera i t’els adaptarà a qualsevol suport, ja sigui offline i online. Té una visió 360º. És un cul inquiet.

  • Directora d’ Art
  • Dissenyadora gràfica

Alejandro Marcelo

Construeix la marca, el discurs comercial i li ficarà el millor vestit possible. Inventa idees que ajudaran a  definir millor el teu negoci. El cap no li para i el cor tampoc.

  • Creatiu
  • Publicista

Joan Grasa

Crearà la màgia gràfica com qui no vol la cosa. També t’ajudarà a impulsar el teu negoci i fidelitzar els clients amb l’ús de les xarxes socials. 100% bàsquet & pàdel lover.

  • Dissenyador gràfic
  • Community Manager

Oficina

Passeig Joan Carles I, 12
08320 El Masnou, Barcelona
 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR
Aviso de cookies