Publicitat Anuncis Google Ads SEM

Aprèn a fer anuncis efectius amb Google Ads (publicitat SEM)

  • Anna

Si pretens guanyar visibilitat i aparèixer en millors posicions a internet, sovint no cal aplicar només tècniques SEO, sinó que cal reforçar amb accions SEM, com per exemple publicar anuncis a Google Ads, sobretot si el que estàs buscant són resultats immediats. T’expliquem com tenir èxit amb aquesta tàctica inclosa dins del Màrqueting Digital.

Continua llegint

Renovar-se o morir

  • Dani

Els Faktotum d’abans ara som Magnifik!

Mateixos serveis i tracte, tot igual però amb un nou traje per definir millor els projectes que fem i les persones amb les que tenim oportunitat de treballar 😉

Continua llegint

Compressio de imatges per web

Aprèn a comprimir les imatges per web

  • Anna

A qualsevol pàgina web trobem un munt de material gràfic (fotografies, gràfics, infografies, captures de pantalla…) i amb més raó en aquests moments, actualment és tendència col·locar fotografies de mides cada cop més grans. Des de Magnifik recomanem que dediqueu temps a comprimir les imatges per a pujar-les a la vostra pàgina, ja que n’obtindreu molts beneficis. Us els expliquem.

Continua llegint

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!

Oficina

Passeig Joan Carles I, 12
08320 El Masnou, Barcelona
 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR
Aviso de cookies