Skip to main content

Bloc Magnifik

Només sé que no sé res: 
Saber això et farà creativament més efectiu.

Guia completa sobre directoris d’empreses: La seva importància i beneficis

  • Dani

Els directoris d’empreses han existit durant molt de temps com una eina fonamental per a empreses de tots els tamanys. En l’era digital actual, la seva rellevància ha augmentat encara més, gràcies a les possibilitats que ofereixen en termes de visibilitat i màrqueting en línia. En aquest article, explorarem a fons què són els directoris d’empreses, per què són importants i quins són els seus beneficis clau.

Continua llegint

WordPress o Joomla? Opcions pel teu disseny web.

  • Dani

Joomla i WordPress són dos dels sistemes de gestió de continguts més populars i utilitzats actualment per al disseny web. Ambdues plataformes ofereixen una àmplia varietat de funcionalitats i característiques que permeten als usuaris crear i administrar fàcilment un lloc web. No obstant això, hi ha algunes diferències clau entre les dues plataformes que és important tenir en compte en triar quina utilitzar.

Continua llegint

Vídeo corporatiu i elements publicitaris

  • Dani

A Magnifik anem ampliant la nostra cartera de serveis. Dins del pla de marketing integral, a part de posar esforços al canal online, no podem oblidar-nos del marketing offline. Una estratègia multicanal és molt més efectiva que si en centrem únicament en l’online.

Continua llegint

¿Coneixies WordPress VIP per a grans empreses?

Si ets friki del món web com nosaltres, segurament t’has preguntat com gestionen els seus llocs les megaempreses com Facebook, Time, New York Post, Salesforce, etc. Doncs bé, aquests gegants no utilitzen el típic WordPress utilitzat per la majoria d’empreses.

Continua llegint

Cinc claus per a saber si el teu web es Mobile Friendly

En l’actualitat, si un negoci en línia no té una web adaptada a tots els dispositius mòbils no està donant els resultats que deuria. A això se’l coneix en el món del disseny web com responsive. Per això, en aquest article t’ajudarem a entendre les cinc claus per a saber si el teu web és Mobile Friendly, o cosa que és el mateix, si és amigable per als dispositius mòbils.

Continua llegint

Claus per definir el teu branding

L’emprenedoria és un camí d’esforç, perseverança i molta paciència. En aquest sentit, molts emprenedors creuen que per poder dedicar el temps als seus projectes personals i definir la seva branding, han de fer coses extremes com renunciar als seus llocs de treball actuals, dissenyar unes quantes targetes de visita, fer una web i ‘vendre’ de totes les maneres possibles, sense tenir primer una identitat de marca i una presència en línia sòlida. Quines són les claus que utilitzes per definir el teu branding? Aquí et comentem les nostres.

Continua llegint

Encantats
d'atendre't

Oficina

Passeig del Bellresguard 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!