Tutorial Metricool analisis redes sociales

Súper tutorial Metricool, la herramienta definitiva para gestionar las redes sociales de tu empresa

  • Anna

¿Estás buscando una manera rápida y sencilla de publicar en tus redes sociales y, a ser posible, obtener datos sobre si tu estrategia está consiguiendo resultados? No busques más, hoy te proponemos una herramienta que desde que la hemos descubierto nos tiene encantados, y nos hemos propuesto desvelarte en pocos pasos cómo usarla. Esperamos que este tutorial Metricool te resulte útil y que te animes a probarla.

Continua llegint

Renovar-se o morir

  • Dani

Els Faktotum d’abans ara som Magnifik!

Mateixos serveis i tracte, tot igual però amb un nou traje per definir millor els projectes que fem i les persones amb les que tenim oportunitat de treballar 😉

 

plan de marqueting digital

Què és el màrqueting digital i com aplicar-lo al meu negoci?

  • Anna

Segur que ja fa un temps que tens la web del teu negoci i no veus que tinguis gaire resultats, potser et preguntes: bé i ara què? Doncs ara tocaria aprofundir en el màrqueting digital i entendre que la web és un primer pas, la peça fonamental però no única de qualsevol estratègia online.

En aquests propers articles intentarem explicar una mica l’ampli mon del màrqueting digital, les principals àrees d’actuacions i els mitjans, estratègies i accions que poden incloure.

T’animes?

Continua llegint

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!

Oficina

Passeig Joan Carles I, 12
08320 El Masnou, Barcelona
 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR
Aviso de cookies