plan de marqueting digital

Què és el màrqueting digital i com aplicar-lo al meu negoci?

  • Anna

Segur que ja fa un temps que tens la web del teu negoci i no veus que tinguis gaire resultats, potser et preguntes: bé i ara què? Doncs ara tocaria aprofundir en el màrqueting digital i entendre que la web és un primer pas, la peça fonamental però no única de qualsevol estratègia online.

En aquests propers articles intentarem explicar una mica l’ampli mon del màrqueting digital, les principals àrees d’actuacions i els mitjans, estratègies i accions que poden incloure.

T’animes?

Continua llegint

Compressio de imatges per web

Aprèn a comprimir les imatges per web

  • Anna

A qualsevol pàgina web trobem un munt de material gràfic (fotografies, gràfics, infografies, captures de pantalla…) i amb més raó en aquests moments, actualment és tendència col·locar fotografies de mides cada cop més grans. Des de Faktotum recomanem que dediqueu temps a comprimir les imatges per a pujar-les a la vostra pàgina, ja que n’obtindreu molts beneficis. Us els expliquem.

Continua llegint

les 7 eines de google per a empreses i comerços

Les 7 eines de Google per comerços i empreses

  • Anna

En el nostre dia a dia Google és omnipresent, tant en la nostra vida personal com en la professional. És impossible ignorar-lo i per a què podeu treure-li el màxim rendiment, us expliquem les 7 eines de Google per comerços i empreses que us poden aportar un munt de facilitats.

Continua llegint

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!

Oficina

Passeig Joan Carles I, 12
08320 El Masnou, Barcelona
 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR
Aviso de cookies