Bloc Magnifik

Només sé que no sé res: 
Saber això et farà creativament més efectiu.

como-conseguir-posicionamiento-organico

¿Cómo mejorar tu posicionamiento orgánico?

Para conseguir tráfico hacia tu web no basta solo con activar campañas en Adwords o en el Facebook Suite Manager.

La forma eficiente de lograr un buen posicionamiento orgánico es a través de una estrategia de contenidos que ayude a posicionar tu servicio/producto. Esto se conoce en el mundillo del marketing como “marketing de contenidos”, y no es más que generar el contenido suficientemente atractivo para tu buyer persona. 

Continua llegint

claves-diseño-web-responsive

Cinc claus per a saber si el teu web es Mobile Friendly

En l’actualitat, si un negoci en línia no té una web adaptada a tots els dispositius mòbils no està donant els resultats que deuria. A això se’l coneix en el món del disseny web com responsive. Per això, en aquest article t’ajudarem a entendre les cinc claus per a saber si el teu web és Mobile Friendly, o cosa que és el mateix, si és amigable per als dispositius mòbils.

Continua llegint

definir branding

Claus per definir el teu branding

L’emprenedoria és un camí d’esforç, perseverança i molta paciència. En aquest sentit, molts emprenedors creuen que per poder dedicar el temps als seus projectes personals i definir la seva branding, han de fer coses extremes com renunciar als seus llocs de treball actuals, dissenyar unes quantes targetes de visita, fer una web i ‘vendre’ de totes les maneres possibles, sense tenir primer una identitat de marca i una presència en línia sòlida. Quines són les claus que utilitzes per definir el teu branding? Aquí et comentem les nostres.

Continua llegint

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!

Oficina

Passeig Joan Carles I, 12
08320 El Masnou, Barcelona
 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR
Aviso de cookies