Bloc Magnifik

Només sé que no sé res: 
Saber això et farà creativament més efectiu.

wordpress-vip

¿Coneixies Wordpress VIP per a grans empreses?

Si ets friki del món web com nosaltres, segurament t’has preguntat com gestionen els seus llocs les megaempreses com Facebook, Time, New York Post, Salesforce, etc. Doncs bé, aquests gegants no utilitzen el típic WordPress utilitzat per la majoria d’empreses.

Continua llegint

claves-diseño-web-responsive

Cinc claus per a saber si el teu web es Mobile Friendly

En l’actualitat, si un negoci en línia no té una web adaptada a tots els dispositius mòbils no està donant els resultats que deuria. A això se’l coneix en el món del disseny web com responsive. Per això, en aquest article t’ajudarem a entendre les cinc claus per a saber si el teu web és Mobile Friendly, o cosa que és el mateix, si és amigable per als dispositius mòbils.

Continua llegint

definir branding

Claus per definir el teu branding

L’emprenedoria és un camí d’esforç, perseverança i molta paciència. En aquest sentit, molts emprenedors creuen que per poder dedicar el temps als seus projectes personals i definir la seva branding, han de fer coses extremes com renunciar als seus llocs de treball actuals, dissenyar unes quantes targetes de visita, fer una web i ‘vendre’ de totes les maneres possibles, sense tenir primer una identitat de marca i una presència en línia sòlida. Quines són les claus que utilitzes per definir el teu branding? Aquí et comentem les nostres.

Continua llegint

como-conseguir-posicionamiento-organico

¿Cómo mejorar tu posicionamiento orgánico?

Para conseguir tráfico hacia tu web no basta solo con activar campañas en Adwords o en el Facebook Suite Manager.

La forma eficiente de lograr un buen posicionamiento orgánico es a través de una estrategia de contenidos que ayude a posicionar tu servicio/producto. Esto se conoce en el mundillo del marketing como “marketing de contenidos”, y no es más que generar el contenido suficientemente atractivo para tu buyer persona. 

Continua llegint

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!

Oficina

Passeig Joan Carles I, 12
08320 El Masnou, Barcelona
 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR
Aviso de cookies