Skip to main content

Bloc Magnifik

Només sé que no sé res: 
Saber això et farà creativament més efectiu.

Formació en competències digitals per enfortir el comerç i les pimes

En temps on la presència digital és crucial per a l’èxit de qualsevol negoci, és fonamental comptar amb les habilitats digitals adequades per a destacar en un mercat cada vegada més competitiu. En la nostra agència de màrqueting digital, ens enorgulleix oferir un servei integral i personalitzat de formació en competències digitals, dissenyat específicament per a impulsar el creixement del comerç i les pimes.

Continua llegint

Aprofita WhatsApp Business: L’Aliat Perfecte per a Potenciar tu Pime

En l’era digital actual, les petites i mitjanes empreses (pimes) s’enfronten a un desafiament constant: com mantenir-se competitives en un món en constant evolució. La resposta a aquest desafiament pot estar més prop del que imagines. WhatsApp Business s’ha convertit en un aliat poderós per a les pimes, oferint una forma efectiva d’interactuar amb els clients, promoure productes i serveis, i augmentar la visibilitat del teu negoci. En aquest article, explorarem com aprofitar al màxim WhatsApp Business per a potenciar la teva pime.

Continua llegint

Guia completa sobre directoris d’empreses: La seva importància i beneficis

Els directoris d’empreses han existit durant molt de temps com una eina fonamental per a empreses de tots els tamanys. En l’era digital actual, la seva rellevància ha augmentat encara més, gràcies a les possibilitats que ofereixen en termes de visibilitat i màrqueting en línia. En aquest article, explorarem a fons què són els directoris d’empreses, per què són importants i quins són els seus beneficis clau.

Continua llegint

WordPress o Joomla? Opcions pel teu disseny web.

Joomla i WordPress són dos dels sistemes de gestió de continguts més populars i utilitzats actualment per al disseny web. Ambdues plataformes ofereixen una àmplia varietat de funcionalitats i característiques que permeten als usuaris crear i administrar fàcilment un lloc web. No obstant això, hi ha algunes diferències clau entre les dues plataformes que és important tenir en compte en triar quina utilitzar.

Continua llegint

Vídeo corporatiu i elements publicitaris

A Magnifik anem ampliant la nostra cartera de serveis. Dins del pla de marketing integral, a part de posar esforços al canal online, no podem oblidar-nos del marketing offline. Una estratègia multicanal és molt més efectiva que si en centrem únicament en l’online.

Continua llegint

¿Coneixies WordPress VIP per a grans empreses?

Si ets friki del món web com nosaltres, segurament t’has preguntat com gestionen els seus llocs les megaempreses com Facebook, Time, New York Post, Salesforce, etc. Doncs bé, aquests gegants no utilitzen el típic WordPress utilitzat per la majoria d’empreses.

Continua llegint

Encantats
d'atendre't

Oficina

Passeig del Bellresguard 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital

Et convidem a un cafè

Ens agrada escoltar projectes i aportar el nostre granet,  almenys de cafè.

Envia'ns un missatge i vine a explicar el teu somni!