Skip to main content

Client

Ajuntament Sant Joan Despí

Serveis

Migració del projecte de la DIBA a servidor extern
Actualització i revisió de la plataforma
Redisseny de Portal Municipal d’Entitats
Servei de Suport per a les Entitats
Blog de suport + continguts + butlletí
Itinerari formatiu

Website

www.despientitats.cat
suport.despientitats.cat

Despientitats

L’Ajuntament de Sant Joan Despí rellança el projecte de Despientitats, per dotar a les entitats de les eines que els permetin tenir presència al món digital.

El portal pretén afavorir la difusió de la informació i les activitats de les entitats del municipi i, alhora, dinamitzar i visualitzar la vida associativa de la ciutat.

Se’ns demana fer la migració de tots els portals de la Diputació de Barcelona, a un servidor extern nou, revisat i actualitzat, a més del redisseny del portal Municipal i donar un servei de suport tècnic a les més de 70 entitats.

Per satisfer les necessitats tècniques, es va crear un nou blog que aglutina eines de suport tècnic. 

 

Disseny nou blog de Suport Despientitats

Durant els primers mesos de col·laboració, vam llançar el nou blog de suport per a les Entitats de Sant Joan Despí. Un blog que recopila tutorials, guies, recursos on les Entitats en cas de dubte poden trobar solucions alhora de gestionar la seva web. A més d’afegir un apartat de formació, on s’aniràn actualitzant els nous cursos. 

Per saber les necessitats de les Entitats, vam fer una campanya d’email màqueting que presentàvem el nou blog i amb un qüestionari adjunt per saber el nivell digital del client i els temes d’interès per crear una formació adhoc.

Encantats
d'atendre't

Oficina

Passeig del Bellresguard 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital