Skip to main content
wordpress-vip

¿Coneixies WordPress VIP per a grans empreses?

Si ets friki del món web com nosaltres, segurament t’has preguntat com gestionen els seus llocs les megaempreses com Facebook, Time, New York Post, Salesforce, etc. Doncs bé, aquests gegants no utilitzen el típic WordPress utilitzat per la majoria d’empreses.

Dit d’una altra manera, llocs amb colossal trànsit com aquests i altres similars, utilitzen els serveis de Wordpress VIP. No sabies que Wordpress tenia una versió Pro per grans empreses? Doncs ja ho saps i la mala notícia és que no és precisament barat.

En aquest cas, l’arxiconegut CMS ha desenvolupat un producte dirigit a les grans empreses. Però no qualsevol empresa, només aquelles que el seu trànsit superi a l’almenys un milió de visites diàries.

Recordem que WordPress és el software de codi obert utilitzat en més del 40% dels llocs web que existeixen. I això són molts llocs!

Des de blocs personals, webs corporatives passant per botigues online i portals de notícies dels més importants que existeixen.

WordPress VIP és una de les solucions que ofereix Automattic, juntament amb altres com WordPress.com i WordPress.org, Tumblr, WooCommerce i Jetpack. 

El típic WordPress que coneixem és ideal per a ús personal, autònoms i petites empreses. WordPress VIP està enfocat específicament per ajudar empreses amb múltiples llocs web, configuracions complexes o milions de visites.

Un CMS molt més ràpid i amb menys complicacions

Per ser d’alta gamma i per a empreses de grans dimensions, Wordpress VIP ofereix un allotjament molt més ràpid i amb el menor nombre de complicacions tècniques per als seus clients exclusius. 

A causa de totes les prestacions per a grans empreses, es diu que té estàndards molt alts per escollir els seus clients, ja que considera que no és el més adequat per a qualsevol client.

El seu preu arrenca en els 2000 USD mensuals i d’aquí cap amunt segons el trànsit, necessitats, nivell de servei de suport, etc … 

Un Gestor de continguts per a clients pro

Si ja t’estàs pensant pagar aquesta quantitat per allotjar el teu lloc web, és important que sàpigues alguns dels featurings que té per oferir:

  • Capacitat d’emmagatzematge il·limitat.
  • Xarxa de distribució de continguts.
  • Una amplada de banda especial amb suport 24/7.
  • Còpies de seguretat automàtiques.
  • Revisió d’actualitzacions, plugins i elements de tercers de forma automàtica.
  • Monitoratge constant del rendiment i activitat.

En resum, estaries pagant per un equip de desenvolupament especialitzat que fa tot per tu i assegura que la teva web tindrà la millor perfomance de tota la xarxa tant per a versions desktop i responsive.

Selecció rigorosa dels seus clients

Per poder gaudir d’aquest programari, la companyia comença per una planificació i avaluació específica dels seus potencials clients. En aquest temps, l’equip revisa totes les necessitats i requeriments de les grans empreses. 

Entre altres coses, cada línia de codi dels llocs web dels seus clients són revisats minuciosament, igual que tots els plugins de tercers, per corroborar que compten amb els requisits de codificació exigits per Wordpress VIP.

A més de tot el que s’ha explicat, l’empresa garanteix la capacitació dels equips de desenvolupament de cadascun dels seus clients. Per assegurar així el funcionament, rendiment i seguretat de la seva plataforma. 


T’ho estàs pensant? Si la teva web és complexa o té un alt volum de trànsit i creus que pots anar més enllà, deixa que en Magnifik fem una auditoria de la teva web i et portem al següent nivell.


Et tractarem com a un VIP però per molt menys 😉

Encantats
d'atendre't

Oficina

Passeig del Bellresguard 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital