Skip to main content

Vídeo corporatiu i elements publicitaris

A Magnifik anem ampliant la nostra cartera de serveis. Dins del pla de marketing integral, a part de posar esforços al canal online, no podem oblidar-nos del marketing offline. Una estratègia multicanal és molt més efectiva que si en centrem únicament en l’online.

Dirigir-se al client a través de les vies tradicional no està gens desfasat, al contrari, és una via molt efectiva a l’hora d’aconseguir clients, sobretot combinat amb una sòlida planificació de marketing digital. Així doncs trobar l’equilibri entre les accions on i offline és la clau per aconseguir millors resultats.

Disseny d’elements publicitaris

Tenir un bon disseny de diferents materials que ajudin a difondre la identitat corporativa és essencial. Hi ha diversitat d’opcions en quant a elements i suports: flyers, tríptics, targetes de visita, carpetes, cartelleria i pòsters, tot tipus de material promocional, etc…

El punt de partida del procés creatiu és el briefing a través del qual recollim tota la informació necessària per al disseny de la peça. Contemplem quatre àmbits dels que cal obtenir dades:

  • Identitat corporativa: com és l’empresa, a què es dedica, quins són els seus punts forts que la diferencien de la competència.
  • Què comercialitza: ens cal conèixer a fons els productes o serveis.
  • A qui ens dirigim: quin és el públic objectiu, quina informació se’ls hi vol fer arribar i a través de quins canals.
  • Suport i disseny: decidim conjuntament quin és el material publicitari que més s’escau.

A partir d’aquí us fem una proposta de maquetació amb els continguts, colors, tipografies i elements gràfics més indicats per a la finalitat i públic definits en el briefing.

Sempre apostem per a comunicar de manera clara el missatge que es vol transmetre aplicant les tendències més actuals. La finalitat és captar l’atenció i fer arribar la informació a l’usuari final.

Tríptics, fulletons i flyers

Aquestes peces de format petit són ideals per a comunicar promocions de forma directa als clients, donar a conèixer de manera ràpida productes o serveis i molt indicat negocis locals.

El disseny dels fulletons en tots els seus formats ha de captar l’atenció i oferir la informació justa i de manera clara. A part d’encarregar-nos del disseny i maquetació, t’ajudem amb els textos per tal que estiguin ben elaborats i continguin el corresponent Call to Action.

Ens trobem diferents formats dins d’aquests tipus d’elements publicitaris: fulletons, díptics, tríptics i flyers.

disseny material publicitari faktotum

Cartelleria i pòsters

Aquest tipus de material publicitari té un gran impacte visual i s’acostuma a fer servir per esdeveniments específics, per a presentar un  nou producte o servei o pel llançament d’una campanya publicitària. Ha de causar un impacte visual ràpid, i el disseny es duu a terme pensant que la persona que observi el pòster hi dedicarà poc més de 3 o 4 segons.

Sempre es defineix una estructura bàsica en aquest tipus de dissenys: títol, contingut, el call to action, les dades de contacte i elements gràfics o imatges que reforcen el missatge.

material publicitari faktotum

Material audiovisual corporatiu

La comunicació ha de ser integral i abarcar tots els canals. Els continguts audiovisuals poden ajudar a millora la visibilitat, ja que una imatge val més que mil paraules.

Sessions de fotografies per empreses

Presentar les persones formen part de l’empresa, mostrar el vostre dia a dia, oferir imatges de qualitat dels vostres productes… Us podem ajudar en tot això amb una sessió de fotografia professional.

Unes fotografies corporatives actuals que reforcin el teu missatge i contingut són indispensables. El teu públic objectiu segur que agraeix veure qui hi ha al darrere del negoci.

sessions fotografia faktotum

Vídeos corporatius

Són una gran eina comercial, amb molta efectivitat, ja que agrupa so i imatge. Podem reforçar les imatges amb textos i/o  música, que són molt impactants i aconsegueixen arribar al públic de manera directa.

Els vídeos corporatius són idonis en multitud d’ocasions: presentació de nous productes o serveis, per a reforçar la imatge de marca, esdeveniments específics,  fer arribar els valors de l’organització, per a celebrar aniversaris, mostrar la trajectòria de l’empresa…

Si necessites reforçar la teva estratègia de màrqueting, et podem ajudar.

Fem un cafè i ens expliques què vols aconseguir?

Encantats
d'atendre't

Oficina

Passeig del Bellresguard 12
08320 El Masnou, Barcelona

 

Centre d'empreses
Casa del Marquès

Com arribar

 

Magnifik - Agència Web i Màrqueting Digital